Wat je ouders willen weten

Banner wat je ouders willen weten

Wat je ouders willen weten

“when it comes to your children, quality and safety is never expensive, it’s priceless”

Een scooter, bijna elke tiener kijkt er al naar uit. Het geeft ze vrijheid, flexibiliteit en status. Dat het nemen van praktijklessen sinds enkele jaren nu ingevoerd is, is niet zonder reden. Hormonen gieren door het lijf en ze willen niets anders dan laten zien wat ze kunnen. Haalt uw zoon of dochter het scooterrijbewijs bij Bruinsma in Utrecht, dan weet u zeker dat zij een streepje kennis en vaardigheden voor hebben.

Uniformiteit

Als weggebruiker weet u hoe belangrijk het is om in het verkeer gezien te worden. Voor een leerling die rijles neemt is dit nog belangrijker. Andere weggebruikers weten dan dat iemand voor het eerst deelneemt aan het verkeer en kunnen daarop anticiperen. Onze leerlingen en instructeurs rijden allemaal op dezelfde witte scooters. Deze uniformiteit zorgt voor extra visibiliteit en dus extra veiligheid. De dagcursus start van het Bruinsma oefenterrein in Utrecht. Hier kan de instructeur ongestoord de basisvoertuigbeheersing aan de leerling uitleggen en laten zien. Dit terrein biedt volop mogelijkheden om een goede basis te leggen zodat de leerling zich de rest van de dag volledig kan richten op het verkeersinzicht. Wij hopen dat wij u hebben kunnen overtuigen van onze kennis en van onze manier van lesgeven. Wilt u dat uw zoon of dochter de beste rijopleiding krijgt, schrijf hem of haar dan nu in.

Traject voor het behalen van het bromfiets/scooterrijbewijs

Doordat het CBR geen examens afneemt in het weekend, zullen wij altijd in samenspraak met u een datum plannen voor de praktijkdag en eventueel het theorie-examen. Een datum en tijd die u uitkomt. Nadat de theorie is behaald spreken we samen de scooterdagcursus inclusief examen af. Doordat wij vooraf examens inkopen kunt u bij ons altijd snel ingepland worden en is er geruime keuze om de dagcursus voor de scooterrijlessen in te reserveren. Deze dagcursus start en eindigt op ons oefenterrein aan de 2e Daalsedijk in Utrecht.

Wij hopen dat wij u hebben kunnen overtuigen van onze kennis en van onze manier van lesgeven. Wilt u dat uw zoon of dochter de beste rijopleiding krijgt, schrijf hem of haar dan nu in.

Wacht niet langer, start vandaag nog met Scooter rijles bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Wil je weten wat jouw rijopleiding ongeveer gaat kosten, of heb je nog andere vragen? Neem contact op voor meer informatie!

scooter-icon

Aanmelden

Maak direct een afspraak

info

Meer info?

Neem contact met ons