Meet the team

Wie wordt mijn rij-instructeur?

Achmed

Dag allemaal,

Mijn naam is Achmed en ik ben alweer bijna 15 jaar in dienst als rijinstructeur bij Bruinsma Verkeersopleidingen. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig door te hardlopen of te zwemmen. Daarnaast kijk ik graag voetbal en ben ik graag op pad met mijn kinderen. Wat ik het leukste vind aan het geven van rijlessen is dat je met ontzettend veel verschillende persoonlijkheden te maken hebt. Dit maakt het vak van rijinstructeur het leukst! Hopelijk tot snel!

Bas

Goeiedag allemaal!

Mijn naam is Bas en ben autoinstructeur bij Bruinsma Verkeersopleidingen. Ik kom uit Bilthoven waar ik samen met mijn vriendin woon. In mijn vrije tijd ben ik graag met m’n motor op pad, kijk ik graag films en tijdens het festivalseizoen ga ik met vrienden vaak de grotere festivals af. Het leukste aan rijles geven vind ik het zien groeien van leerlingen. Vaak stappen ze toch enigszins zenuwachtig en zonder échte ervaring de auto in en om ze dan te zien groeien tot volwaardige automobilisten is het mooiste wat er is. Hopelijk zie ik je gauw in mijn leswagen!

Cees

Goedendag (wellicht) toekomstige leerling!

Mijn naam is Cees en ben nu alweer zo’n 6 jaar in dienst bij Bruinsma Verkeersopleidingen. In deze 4 jaar ben ik erachter gekomen dat de diversiteit van leerlingen in Utrecht en omstreken enorm is. Het leukste aan rijles geven vind ik de vorderingen die je in een leerling ziet. Je leidt iemand op van niets, tot iets. Tijdens de eerste les zitten sommige leerlingen zeer gespannen in de auto, en als je dan ziet ontdooien tijdens de volgende lessen, dan is dat waar je het voor doet! In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om de zon op te zoeken in Italië of de sneeuw in Oostenrijk. In het weekend ben ik vaak langs de zijlijn te vinden bij voetbalwedstrijden van mijn beide zoons. Tot snel!

Cora

Hoihoi,

Mijn naam is Cora en ben alweer 21 jaar rijinstructeur bij Bruinsma Verkeersopleidingen. In deze 19 jaar ben ik gespecialiseerd in het geven van rijlessen op de automaat en doe dit ook met veel plezier. De verhalen wat mensen beweegt om automaatrijlessen te nemen is altijd interessant om te horen. Wat ik leuk vind aan het vak is dat je je soms psycholoog waant. Je krijgt zo veel verschillende verhalen en emoties in de auto dat je op enorm veel gebieden kennis opdoet. In mijn vrije tijd vind je mij elke zaterdag langs het voetbalveld bij mijn zoon en lees ik graag een goed boek. Ik zie je binnenkort!

Danny

Dag allemaal,

Ik ben Danny “de verkeersfreak”! Als ik rijles aan het geven ben vind ik het top om aparte situaties in het verkeer op te zoeken en waar nodig vast te leggen. Zo heb je in Zeist bijvoorbeeld een doodlopende straat met de naam “Laantje zonder eind”. Fantastisch! In mijn vrije tijd ben ik een echte voetballiefhebber, kijk ik graag films en ben ik ook veel op de weg te vinden. Ik rijd graag motor of pak nog wel eens de auto om gewoon een stuk te rijden. Ik ben alweer 10 jaar geleden begonnen als instructeur bij Bruinsma Verkeersopleidingen en zie je graag terug bij mij in de auto!

Dennis

Hi allemaal,

Ik ben Dennis, vader van drie en een echte voetballiefhebber. In het weekend ben ik met mijn kinderen in de weer of kun je me op een darttoernooi vinden. Tijdens mijn vakanties reis ik graag met mijn vrouw en kinderen door heel Europa om leuke plekken te ontdekken. Het liefst gaan we elke keer ergens anders heen. Het mooiste vind ik dat het werk als rijinstructeur dankbaar werk is. Je doet je best om een goede band met je leerling te creëren en zo maak je enorm veel “vrienden voor even”. Ik zie je snel!

Ellen

Hoihoi,

Mijn naam is Ellen en ben 33 jaar. Ik ben geboren en getogen in de Betuwe maar woon nu al enkele jaren met mijn vriend in Utrecht waar ik het prima naar m’n zin heb. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken. Vooral tijdens vakanties vind ik het heerlijk om niets te doen en me te verdiepen in een goed boek. Naast een fan van zonvakanties ben ik ook een stedenhopper en wil ik graag alle belangrijke steden in mijn leven een keer gezien hebben. Het leukste van rijles geven vind ik het overbrengen van je kennis. Daarnaast is de doelgroep natuurlijk ook geweldig. Je krijgt te maken met zoveel verschillende persoonlijkheden. Hopelijk tot snel!

Emre

Hallo!

Ik ben Emre en geef inmiddels 3 jaar autorijles bij Bruinsma Verkeersopleidingen. In m’n vrije tijd ben ik graag met vrienden op pad en ga ik regelmatig naar de sportschool. Ook ben ik echt een groot liefhebber van goede films en series. Het leukste aan rijles geven vind ik de diversiteit aan mensen die je in de auto krijgt. Van jongeren van 17 tot ouderen van 60 met allemaal een ander levensverhaal. Wellicht dat ik je snel in de lesauto zie!

Eric

Hi allemaal,

Mijn naam is Eric en ik heb enkele jaren bij een andere rijschool gewerkt voordat ik bij Bruinsma Verkeersopleidingen ben begonnen. Ik werk hier nu alweer 5 jaar met veel plezier. In mijn vrije tijd doe ik aan de ongebruikelijke sport van boogschieten. Daarnaast doe ik ook nog aan volleybal en ga ik graag uit eten of kijk graag een film thuis op de bank. Wat ik het leukste vind aan rijles geven is de interactie met de mensen en de dankbaarheid als een leerling zijn of haar rijbewijs heeft gehaald. See you soon!

Erik

Hey hallo,

Ik ben dus Erik (de andere Erik :)) en ben instructeur voor de categorie B bij Bruinsma Verkeersopleidingen. Ik geef vooral rijlessen in de omgeving van Amersfoort. Ik heb jaren lang bij een andere rijschool gewerkt en werk nu sinds 2014 bij Bruinsma Verkeersopleidingen. In totaal geef ik al 20 jaar rijles. In m’n vrije tijd ben ik graag aan het wandelen met mijn hond en ga ik graag weekendjes weg. Ik ben getrouwd en heb een dochter van 19. Het leukste aan rijles geven vind ik dat je je kennis over kan dragen aan een nieuwe generatie automobilisten en zo een steentje bij kan dragen aan de verkeersveiligheid. Misschien zien we elkaar snel in de auto!

Friso

Dag iedereen,

Ik ben dus Friso, vader van 2 kinderen en alweer 8 jaar rijinstructeur. Het grootste gedeelte van mijn vrije tijd besteed ik met mijn kinderen. Als ik niet met mijn kinderen in de weer ben, vind je mij bij de plaatselijke voetbalclub waar ik in het bestuur zit. Net als zoveel van mijn collega’s vind ik de interactie met de verschillende mensen het leukste aan dit vak. Daarnaast geeft het voldoening als je iemand blij kunt maken met leuke en effectieve rijlessen. De groei in de vorderingen van een leerling tijdens de rijlessen is waar je het voor doet. Tot gauw!

George

Hi allemaal, 

Mijn naam is George en werk alweer 8 jaar bij Bruinsma Verkeersopleidingen als rijinstructeur op de personenauto. Wat dit werk voor mij zo leuk maakt is dat je in een relatief korte tijd een leerling ziet groeien in zijn of haar kunnen. Soms zie je een leerling al trillend en zwetend de auto instappen en dan is het de kunst om hem of haar zo snel mogelijk op het gemak te laten voelen. In mijn vrije tijd zet ik de auto aan de kant en stap op mijn fiets. Ik ben momenteel hard aan het trainen om de Alpe D’huzes te fietsen. Daarnaast kun je me ook vinden op het voetbalveld waar ik les geef aan de B-junioren. Groeten, George

Gerrit

Goeiedag allemaal!

Mijn naam is Gerrit en ik ben al sinds 1979 rijinstructeur, waarvan de afgelopen 27 jaar bij Bruinsma Verkeersopleidingen. Als ik geen autorijles aan het geven ben dan kun je mij ook tegenkomen bij motorrijles, vrachtwagenrijles of busrijles. In mijn vrije tijd doe ik aan spinning, rijd ik paard en speel ik piano. Het leukste van rijles geven vind ik de vrijheid en het contact met de mensen. Als instructeur zijnde moet je wel gek zijn op het overbrengen van informatie en het aanleren van jouw kennis. Tot binnenkort!

Iris

Hey hallo!

Ik ben Iris en werk nu een jaar bij Bruinsma als instructeur voor de categorie B. Ik ben echt een zomerliefhebber. Zon-zee-strand, mooi weer…ik ben er gek op! In m’n vrije tijd doe ik aan korfbal en ga ik graag uit eten of naar de bioscoop en loop ik ook graag buiten met m’n hond. Het leukste aan rijles geven vind ik het contact met de leerlingen. Het is cliché maar het is echt het leukste wat er is! Hopelijk tot snel!

Kees

Hallo,

Ik ben Kees: voetbalsupporter pur sang, wielrenner en al 23 jaar rijinstructeur. In mijn vrije tijd vind je me in het stadion van mijn favoriete voetbalclub of in een restaurant. Het leukste aan rijles geven vind ik de diversiteit aan leerlingen die je in de auto krijgt. Van compleet krankzinnig tot hoogbegaafd en alles wat er tussenin zit en alles heeft z’n charme. Tot gauw!

Lizette

Goeiedag iedereen,

Mijn naam is Lizette en ben al 13 jaar instructrice, waarvan de laatste 6 jaar in dienst bij Bruinsma Verkeersopleidingen. Naast het lesgeven van mijn eigen leerlingen ben ik ook coach van mijn mede instructeurs. Als zij ergens tegen aanlopen rijd ik een aantal lessen mee om te kijken of we samen tot een oplossing kunnen komen. In mijn vrije tijd ga ik graag motorrijden of op vakantie. Tot gauw!

Margit

Hoi hoi,

Mijn naam is Margit en ik geef zowel autorijlessen als motorrijlessen bij Bruinsma. Het lesgeven is me niet geheel vreemd omdat ik in mijn vrije tijd ook paardrijles verzorg aan jonge kinderen tussen de 5 en 13 jaar. Daarnaast ben ik actief in het bestuur van de vereniging en coach ik ook nog. Als ik niet met de paardensport bezig ben doe ik ook aan badminton en rijd ik graag motor. Het leukste aan lesgeven vind ik de omgang met de jeugd, het bijbrengen van kennis en de vrijheid die het met zich meebrengt. Ik hoop je snel te zien in mijn leswagen!

Maurice

Hey hallo!

Ik ben Maurice, getrouwd, 37 jaar en ik ben sinds 2015 instructeur bij Bruinsma Verkeersopleidingen. Ik verzorg autorijlessen in de omgeving Utrecht maar kom zelf uit de Betuwe. In mijn vrije tijd kook en lees ik graag en als het even kan ga ik op reis. Zo bezoek ik met mijn vrouw regelmatig de grotere Europese steden en zijn we 2 keer naar Amerika geweest de afgelopen jaren. Erg leuk! Het leukste aan het geven van rijlessen vind ik de variatie in leerlingen. Elke paar uur heb je een andere leerling met een ander niveau in de auto. Hopelijk tot snel!

Mario

Hey hallo,

Mijn naam is Mario en ben 43 jaar. Jaren geleden heb ik mijn motorrijbewijs bij Bruinsma Verkeersopleidingen gehaald en was zo onder de indruk van hoe leuk het geven van rijlessen moest zijn, dat ik uit de IT ben gestapt en me om heb laten scholen tot rijinstructeur. Na een aantal jaar autorijlessen te hebben gegeven, geef ik tegenwoordig ook motorrijles. Ik heb van mijn hobby m’n werk gemaakt. Wat wil je nog meer? Wat ik het leukste vind aan het geven van rijlessen is het zien van de vooruitgang van de leerlingen. Zij hebben het vertrouwen in jou als instructeur dat je ze veilig, snel en doelgericht lesgeeft en zo naar het befaamde roze pasje leidt. Tot snel!

Nan

Hai,

Ik ben Nan en alweer 17 jaar instructrice bij Bruinsma Verkeersopleidingen. Het leukste aan mijn vak vind ik de afwisseling tussen persoonlijkheden. De ene leerling is de ander niet. De één heeft een tik nodig en de ander een aai. Dit op de juiste manier en hiermee omgaan is belangrijk en uitdagend. In mijn vrije tijd ben ik ook graag buiten bezig. Ik ben graag in de tuin aan het werk of pak ik de fiets voor een mooie fietstocht. Daarnaast ga ik ontzettend graag naar Frankrijk op vakantie. Tot gauw!

Paul

Goedendag allemaal!

Ik ben Paul van Schaik en ben nu alweer 16 jaar rijinstructeur bij Bruinsma Verkeersopleidingen. In mijn vrije tijd – en als het weer het toestaat uiteraard – ben ik op mijn zeilboot te vinden. We blijven dan niet alleen in de buurt van Utrecht maar maken tijdens de zomervakanties ook grotere en langere tochten naar het noorden van het land. Daarnaast fiets ik ook graag en doe ik aan waterpolo. Het leukste aan het geven van autorijlessen vind ik de vrijheid, de afwisseling van de leerlingen en dat je wat aanleert. Tot gauw!

Philip

Goedendag!

Ik ben Philip en werk nu 2 jaar bij Bruinsma als rijinstructeur B. In mijn vrije tijd ben ik vooral met mijn 3 kinderen bezig en ga ik graag uit eten en hou ik van goede films en series. Het leukste aan rijles geven vind ik het over kunnen brengen van kennis en mensen te zien groeien. Rijdt zelf: Opel Corsa.

Rene Bakker

Dag iedereen,

Ik ben dus Rene en ben alweer 25 jaar rijinstructeur. Naast het geven van autorijlessen ben ik ook bevoegd om motorrijlessen, scooterrijlessen en aanhangerrijlessen te geven. In mijn vrije tijd ga ik met mijn zoontje mee naar zijn motorcrosswedstrijden en ben ik net als veel mannen geïnteresseerd in voetbal. Daarnaast hou ik ook van goede whiskey. Wat ik het leukste vind aan het geven van rijlessen is dat je nooit weet waar je uitkomt. De diversiteit in leerlingen is zo enorm in Utrecht en omstreken dat het altijd een verrassing is wie, of soms wat, je in je auto krijgt…heerlijk! Tot snel!

Rene Schouten

Dag allemaal!

Mijn naam is Rene en ik ben alweer 50 jaar oud. Als ik niet in de auto zit om rijlessen te geven kun je mij vinden op m’n motor. Ik ben dan ook een fervent motorrijder: regen, wind, sneeuw, kou, zon, het maakt me allemaal niet uit. Motorrijden is echt mijn hobby. Tevens ga ik meerdere malen per jaar naar concerten en met mooi weer naar festivals. Het leukste aan autorijles geven vind ik contact met de leerlingen. Je doet dit alleen als je écht geïnteresseerd bent in anderen en als je hen écht wat wilt bijbrengen. Hopelijk tot snel!

Rogier

Hallo allemaal!

Mijn naam is Rogier en werk nu 5 jaar bij Bruinsma Verkeersopleidingen waar ik autorijlessen geef. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden op pad en gaan we regelmatig festivals af. Daarnaast ga ik graag op vakantie naar Frankrijk om te surfen en ben ik een echte voetballiefhebber en rijd ik ook regelmatig motor. Hopelijk tot snel in de auto!

Younes

Hey!

ijn naam is Younes en ik werk alweer zo’n 11 jaar bij Bruinsma Verkeersopleidingen. Naast het geven van autorijlessen kun je mij ook tegenkomen als je motorrijlessen gaat nemen. De afwisseling tussen deze twee categorieën maakt mijn werk het leukste werk wat er is. Je hebt met zo veel verschillende personen, verhalen en leeftijden te maken dat geen enkele dag hetzelfde is. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn motorcollega’s op pad om een toertocht te rijden. Misschien tot snel in de auto of op de motor!

Vincent

Dag allemaal!

Mijn naam is Vincent en ben een fervent automobilist. Net als mijn collega Danny ben ik echt een verkeersfreak. Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd de auto te pakken en gewoon te gaan rijden. Geen plannen, geen navigatie, gewoon rijden. Als ik niet op de weg zit vind ik het heerlijk om films te kijken. Noem een film op, en ik heb ‘m gezien, dan wel thuis, dan wel met vrienden in de bioscoop. Wat ik het leukste vind aan het geven van autorijlessen is dat je het hele traject doorloopt: van een eerste les tot aan een examen. Je ziet de vorderingen, de spanning, stress en vreugde van je leerlingen. Dit maakt mijn beroep zo mooi. Tot snel!

Andre

Hallo!

Als je ‘Andre’ op je planning ziet staan dan kom je gezellig bij mij in de auto. Ik geef inmiddels 4 jaar autorijles bij Bruinsma. In mijn vrije tijd wandel ik erg veel. Zo heb ik ook al 5 keer de Nijmeegse vierdaagse uitgelopen en loop ik ’s zomers ook de vierdaagse van Marbella. Voor mijn andere hobby moet ik ook veel wandelen. Dat is namelijk op de golfbaan. Ik heb een zoon van 22 en een dochter van 24 jaar. Hopelijk zie ik je snel! Rijdt zelf: Opel Corsa.

Damion

Hey!

Ik ben Damion en geef inmiddels 4 jaar autorijles bij Bruinsma. Omdat ik zelf 24 ben, was ik er vroeg bij. In mijn vrije tijd doe ik eigenlijk wat alle anderen van mijn leeftijd doen: Netflixen, Playstaionnen en op stap gaan met vrienden. Het leukste aan rijles geven vind ik het contact met leeftijdsgenoten. Elke leerling heeft een ander verhaal en van elke leerling leer ik ook weer wat nieuws! Zo blijven we elkaar ondersteunen en onderwijzen. Rijdt zelf: Opel Corsa.