Kwaliteit

 

Wat onderscheidt Bruinsma Verkeersopleidingen van andere rijscholen?

Bruinsma Verkeersopleidingen staat al meer dan 50 jaar voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Door onze jarenlange ervaring hebben we meerdere kwaliteitskeurmerken mogen ontvangen en hebben we veel betrouwbare relaties opgebouwd. Hieronder vind je een overzicht van onze partners in kwaliteit.

Aldivèr

Bruinsma Verkeersopleidingen werkt nauw samen met Aldivèr. Aldivèr is één van Nederlands grootste detacheerders op het gebied van BBL en lerend werken in de sector transport en logistiek.

Scholingsfonds

Ben je in dienst bij een bedrijf dat is aangesloten bij het scholingsfonds voor de bouw en wil je het aanhangerrijbewijs halen, dan heeft het bedrijf recht op minimaal €113,- subsidie en verletvergoeding van minimaal €88,- (afhankelijk van de leeftijd). Bruinsma Verkeersopleidingen is een erkend opleider voor het Scholingsfonds en kan de subsidieaanvraag voor je regelen!

SOOB

Bruinsma Verkeersopleidingen is een gecertificeerd opleider Transport en Logistiek.

CBR

Uiteraard is Bruinsma Verkeersopleidingen aangesloten bij het CBR en mogen wij examens afnemen. Zowel scooter, auto, motor als auto met aanhanger wordt bij het CBR afgenomen. Voor het grotere werk als bus en vrachtauto kom je bij het CCV terecht.

Unieke ROM-lesmethodiek

In samenwerking met het CBR heeft Bruinsma Verkeersopleidingen de Rijopleiding In Stappen methodiek verder ontwikkeld tot de unieke Rijopleiding Op Maat methodiek.