Beoordelingen Bruinsma Verkeersopleidingen

AANMELDEN
8,3
2.098
beoordelingen
Service 8,5
Deskundigheid 8,6
Prijs/kwaliteit 7,7
96% beveelt Bruinsma Verkeersopleidingen aan
18-01-2019

Max uit UTRECHT

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 7
18-01-2019

Ervaring

Goed snel en kwalitatief hoogwaardige lessen.

10-01-2019

Stéphanie uit Utrecht

9,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 9
10-01-2019

Ervaring

Hele prettige ervaring. Overzichtelijke site, vriendelijke mensen en zeer toegankelijk.

31-12-2018

A uit Zeist

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 8
31-12-2018

Ervaring

Prima
Vader van Rob Marissen

21-12-2018

Teddy uit Leerdam

9,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 9
21-12-2018

Ervaring

Op de snelweg met een knipperend lampje op mijn dashboard. De angst om mijn auto te zien ontploffen stopte ik bij een tankstation waar bruinsma stond. Ik vroeg hem of hij tijd had om me gerust te stellen,waarbij hij mee liep en mijn motorkap open deed. Hij vertelde me dat het de koelvloeistof was en vulde hem bij met een warme motor. Wat een held!

17-12-2018

Bibianne uit Zeist

7,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 7
17-12-2018

Ervaring

Mijn ervaringen met bruinsma waren erg prettig: ik heb vaak kunnen lessen, altijd kunnen bellen en een fijne rijinstructeur gehad.

11-12-2018

Lise uit Utrecht

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 7
11-12-2018
07-12-2018

Dhr./mevr. uit

0,7
Ik beveel dit niet aan.
Service 1
Deskundigheid 1
Prijs/kwaliteit 0
07-12-2018

Ervaring

Zitten nu achter een vrachtwagen van Bruinsma opleidingen, nou die vrachtwagenchauffeurs kunnen wel wat beter opgeleid worden. Want rijden kunnen ze niet!!

01-12-2018

Willem uit Woerden

9,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 9
01-12-2018

Ervaring

Motor rijles genomen en instructeurs die echt aandacht voor de leerlingen hebben.
Ook snel kunnen afrijden en geslaagd helaas wel in twee keer maar dat kan ik alleen mijzelf aanrekenen.
Nogmaals dank aan het hele team.

26-11-2018

Sandra uit Zeist

6,7
Ik beveel dit niet aan.
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/kwaliteit 6
26-11-2018
20-11-2018

Aziz uit Amsterdam

9,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 10
20-11-2018

Ervaring

Pakket voor Categorie A gekocht en totaal geen spijt van gehad. Margit als instructrice gehad, zij kan waanzinnig goed les geven. Younes heeft de puntjes op de i gezet bij mij en ja hoor, geslaagd!. Deze 2 instructeurs maken het verschil bij Bruinsma. Toppers.. Top Rijschool!

16-11-2018

Rutger uit Bunnik

10,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 10
16-11-2018
03-11-2018

Jonne uit Utrecht

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 7
03-11-2018

Ervaring

Ik ben zelf heel enthousiast over Bruinsma. De manier van leren autorijden met het "stappenplan" was voor mij ideaal, zo zie je altijd hoe ver je bent.

30-10-2018

henk uit groenekan

9,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 9
30-10-2018

Ervaring

Perfect en gezellig

30-10-2018

Niels uit Hilversum

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 8
30-10-2018

Ervaring

In 1 keer geslaagd voor theorie en praktijk! Fijn behandeld en heel leerzame, effectieve en gezellige lessen bij René!

30-10-2018

Melvin uit Maarssen

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 8
30-10-2018

Ervaring

Prima

29-10-2018

Bill uit Utrecht

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 8
29-10-2018

Ervaring

Top.

29-10-2018

Soraya uit Maarssen

10,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 10
29-10-2018
29-10-2018

Albert uit Nieuwegein

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 9
29-10-2018

Ervaring

Great on the road training. Yard training is more based on passing the exam rather than learning to ride a bike, so needs some work.

29-10-2018

kelly uit Utrecht

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 9
29-10-2018

Ervaring

Snelle afhandeling van aanvragen, indelen van lesrooster. Allen praktijkexamen motorrijvaardigheid was niet automatisch doorgegeven en moest ik achteraan bellen, maar was snel opgelost.

28-10-2018

Ruud uit Utrecht

7,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 6
28-10-2018

Ervaring

Goede ervaringen. Er heerst een ongedwongen sfeer.

25-10-2018

Dhr./mevr. uit

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 9
25-10-2018
25-10-2018

Jan uit Vinkeveen

7,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 7
25-10-2018

Ervaring

zakelijk, correct en toch met gevoel voor de individu. er zit onderling tussen de instructeurs wel veel verschil in didactische en sociale vaardigheden.

25-10-2018

Richard uit Loosdrecht

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 7
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 8
25-10-2018

Ervaring

Zeer positief, duidelijke informatieve correspondentie. Opleiding zeer volledig.

25-10-2018

Hayo uit Utrecht

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 8
25-10-2018

Ervaring

Positief, maar vaste instructeur zou wel prettig zijn geweest

25-10-2018

Seb uit Delft

10,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 10
25-10-2018

Ervaring

Leuk!

25-10-2018

Robin uit Rhenen

10,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 10
25-10-2018

Ervaring

Helemaal top !!!!

25-10-2018

Gerard uit Zeist

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 8
25-10-2018
25-10-2018

Lex uit Leiden

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 9
25-10-2018

Ervaring

Ongeveer helemaal super chill! Bekwame vriendelijke instructeurs die er duidelijk plezier in hebben jou te leren rijden.

25-10-2018

Léon uit Zeist

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 8
25-10-2018
25-10-2018

Mark uit Utrecht

6,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 7
Deskundigheid 6
Prijs/kwaliteit 6
25-10-2018

Ervaring

Veel verschillende instructeurs gehad met wisselende indrukken. Het is daardoor moeilijk om tot een finale oordeel te komen.