Beoordelingen Bruinsma Verkeersopleidingen

AANMELDEN
8,3
2.137
beoordelingen
Service8,5
Deskundigheid8,6
Prijs/kwaliteit7,7
96% beveelt Bruinsma Verkeersopleidingen aan
22-05-2019

Hanne uit Utrecht

7,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit6
22-05-2019
17-05-2019

Rafael uit Zeist

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit9
17-05-2019
17-05-2019

Dhr./mevr. uit

7,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid7
Prijs/kwaliteit7
17-05-2019

Ervaring

Ik heb een leuke en leerzame tijd gehad bij Bruisma. Het enige is dat ik soms het idee had dat de lessen niet werden aangepast om het niveau van de leerling.

14-05-2019

Edwin uit

9,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit9
14-05-2019

Ervaring

Goede aanrader!

14-05-2019

Jelmer uit

10,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit10
14-05-2019

Ervaring

Bij Bruinsma mijn motorrijbewijs gehaald, ik kon snel terecht voor mijn lessen en alles in 1 keer gehaald!

12-05-2019

Iris uit Utrecht

7,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit6
12-05-2019

Ervaring

Prima ervaring gehad bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Instructrice Iris was heel professioneel en wist goed aan te sluiten bij wat ik als leerling nodig had, waarbij ze ook voor veel gezelligheid zorgde.

10-05-2019

HC uit Utrecht

10,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit10
10-05-2019

Ervaring

Ik ben tevreden over de rijschool. De rijlessen waren goed, en verder waren ook alle dingen hieromheen zoals betalingen en het inplannen van lessen goed geregeld.

Het enige nadeel voor mij was de grote drukte op het moment dat ik leste, waardoor het lastiger was om op de voor mij fijnste momenten lessen in te plannen.

Toch zou ik iedereen deze rijschool aanbevelen!

09-05-2019

Tom uit Utrecht

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit8
09-05-2019

Ervaring

Zeer tevreden! Altijd heel netjes geholpen en ondersteunt met het behalen van mijn rijbewijs. Ik kon altijd terecht met een vraag en iedereen nam de tijd indien nodig om mij te helpen.

07-05-2019

Palwasha uit Zeist

10,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit10
07-05-2019

Ervaring

Bruinsma is de allerbeste verkeersopleidingen in Nederland!
Ik werd snel geholpen door een BNOR examen voor mij te regelen in een korte termijn. Rijinstructeur was een hele rustige man die meet heel veel geduld jou helpt. Ik zou anderen adviseren om toch bij een goede school te beginnen, maak niet uit of he beetje duurder is dan de andere maar uiteindelijk heb je zeker je rijbewijs. Ik heb zelfs twee keer fout gemaakt om bij een particuliere rijschool te gaan lessen want ze waren goedkopper maar helaas beide dachten alleen maar hoe kunnen ze meer geld van jou verdienen. Ze keken niet naar je prestatie en hoe kunnen ze jou beter helpen. Juiste beslissing making over je rijschool voordat je begin !

07-05-2019

Klaas uit Zeist

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit7
07-05-2019
06-05-2019

Pascal uit Linschoten

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit8
06-05-2019

Ervaring

Soms gaat het weleens mis met de betalingen. Ik kreeg regelmatig berichten dat ik me niet aan het betaalplan zou houden. En dat zorgde vaak voor onnodige stress. Verder ben ik heel tevreden met Roy, mijn instructeur. Ik ga hem echt oprecht missen. Heb enorm veel lol- maar ook steun aan hem gehad. Als ik Bruinsma zou aanraden, dan zou ik tegen mensen zeggen dat ze beslist bij Roy moeten gaan lessen. Ondanks dat ik niet in één keer geslaagd ben, heb ik een goede begeleiding van Roy gehad. Man, wat een prachtige vent is dat!

06-05-2019

Pascal uit Linschoten

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit8
06-05-2019

Ervaring

Soms gaat het weleens mis met de betalingen. Ik kreeg regelmatig berichten dat ik me niet aan het betaalplan zou houden. En dat zorgde vaak voor onnodige stress. Verder ben ik heel tevreden met Roy, mijn instructeur. Ik ga hem echt oprecht missen. Heb enorm veel lol- maar ook steun aan hem gehad. Als ik Bruinsma zou aanraden, dan zou ik tegen mensen zeggen dat ze beslist bij Roy moeten gaan lessen. Ondanks dat ik niet in één keer geslaagd ben, heb ik een goede begeleiding van Roy gehad. Man, wat een prachtige vent is dat!

29-04-2019

Tim uit Hilversum

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit7
29-04-2019

Ervaring

Mijn ervaringen met Bruinsma zijn zeer positief. Ik heb mijn scouterrijbewijs en auto-rijbewijs hier gehaald, en ben over beide les-methodes zeer te spreken. Zeker de RIS (rijopleiding in stappen) voor het auto-rijbewijs is een zeer fijne en constructieve methode voor het leren van het beheersen van de auto.

25-04-2019

Judith uit Utrecht

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit7
25-04-2019
24-04-2019

Brandon uit Doorn

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit8
24-04-2019

Ervaring

Fijne rij-instructeur en goede kwaliteits lessen

17-04-2019

Lamia uit Utrecht

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit9
17-04-2019

Ervaring

nice

17-04-2019

Hidde uit Odijk

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit7
17-04-2019

Ervaring

Geweldige service, geen minpunt te bedenken.

11-04-2019

Mariette uit Utrecht

7,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit7
11-04-2019

Ervaring

Kundige instructeurs gehad die op een prettige manier lesgeven. De randvoorwaarden zijn ook prima geregeld, zoals het werkboek en de communicatie met de rijschool over de lesplanning en examens. Minpunt is wel de hoge prijs van de lessen, maar ben verder zeer tevreden!


10-04-2019

Stefan uit Utrecht

5,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service4
Deskundigheid6
Prijs/kwaliteit7
10-04-2019

Ervaring

Rijlessen waren leuk bij Bas, hij was echt een goede instructeur! ik was helaas gezakt voor mijn examen....ik kreeg daarna een andere instructeur, ik had na 1 les helaas geen klik en wisselen was ook niet meer mogelijk..

10-04-2019

Noah uit Zeist

9,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit9
10-04-2019

Ervaring

Enorm goede lessen gevolgd. Na elke les gaf Bas feedback en ook tijdens het rijden bleef hij scherp. Gaf rustig uitleg, op die manier kon ik op een vertrouwde manier auto leren rijden.

31-03-2019

Didi uit Utrecht

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit8
31-03-2019

Ervaring

Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij jullie rijschool. Ik vond Iris van Domselaar een fijne instructeur en ik voelde mij erg op mijn gemak bij haar! Misschien een beetje gek maar ik ga de dinsdagochtenden echt missen! Ze was heel gezellig maar ook heel proffesioneel. Echt super!

22-03-2019

Larissa uit Houten

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit8
22-03-2019

Ervaring

Goed

20-03-2019

Mariëlle uit Soest

6,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service7
Deskundigheid7
Prijs/kwaliteit6
20-03-2019

Ervaring

Ik heb een goede ervaring met Bruinsma. Rogier is een topper en heeft me erg goed les gegeven. Het enige minpunt is dat het met facturen erg onoverzichtelijk is.

20-03-2019

Samira uit Utrecht

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit9
20-03-2019
16-03-2019

Frida uit Nieuwegein

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit9
16-03-2019

Ervaring

Ik heb een hele goede ervaring gehad met Bruinsma Verkeersopleidingen. Als eerste kreeg ik een intake bij Bruinsma en vervolgens kon in de lessen inplannen en kreeg ik een docent aangewezen.

15-03-2019

Niels uit Langbroek

9,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit9
15-03-2019
07-03-2019

Esmee uit Utrecht

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit9
07-03-2019

Ervaring

Ik ben erg blij met Bruinsma. Ik heb twee rijinstructeurs gehad, de eerste was prima en de tweede was geweldig. André heeft me zoveel vertrouwen gegeven in mezelf en heeft me zoveel geleerd. Daarnaast ben ik blij met de administratieve medewerkers van Bruinsma. Ze zijn altijd vriendelijk aan de telefoon en bereid om mee te denken. Ook is het betalen prettig geregeld. Het werkboek is ook top, heb ik heel veel aan gehad.

21-02-2019

Bram uit UTRECHT

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit8
21-02-2019

Ervaring

Erg goede ervaring met Bruinsma, in het bijzonder met instructeur IRIS, die met haar gezelligheid en kalmte de lessen heel relaxed maakt en daardoor ook heel effectief.
Verder waren de planningsmogelijkheden prima en was er voldoende flexibiliteit wat dat betreft.

20-02-2019

Anouk uit Utrecht

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit7
20-02-2019

Ervaring

Ik vond het lessen bij Bruinsma erg fijn. De communicatie was vanaf moment één heel vriendelijk en duidelijk! Ook de rijtest was fijn. Het lessen met Rene was echt leuk! Je zit behoorlijk wat uren met elkaar in de auto en gelukkig konden we het goed met elkaar vinden. Veel geleerd, veel gelachen! Bedankt!

19-02-2019

Adrienne uit Bunnik

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit8
19-02-2019

Ervaring

Goed bedrijf, wel wat druk waardoor het soms moeilijk is om lessen in te plannen op de korte termijn