Beoordelingen Bruinsma Verkeersopleidingen

AANMELDEN
8,3
2.154
beoordelingen
Service8,5
Deskundigheid8,6
Prijs/kwaliteit7,7
96% beveelt Bruinsma Verkeersopleidingen aan
14-07-2019

Loes uit Utrecht

7,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service7
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit7
14-07-2019

Ervaring

Goed

14-07-2019

Daan uit Geldermalsen

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit8
14-07-2019
11-07-2019

Danny uit Nieuwegein

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit8
11-07-2019

Ervaring

Leuk bedrijf vriendelijke medewerkers

11-07-2019

Emile uit Nieuwegein

10,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit10
11-07-2019

Ervaring

Voor mijn motorrijbewijs A geslaagd en wel in een keer. Dit dankzij de uitstekende AVB en AVD lessen die je krijgt van hele goeie rij-instructeurs. Mijn dank is groot aan Mario, Chris, Jeroen, Rogier en Renee. Stuk voor stuk top instructeurs.

10-07-2019

Jelle uit Driebergen

7,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service7
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit6
10-07-2019

Ervaring

Prettig

10-07-2019

Dhr./mevr. uit

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit10
10-07-2019
10-07-2019

Martin uit Vinkeveen

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit9
10-07-2019

Ervaring

Goede begeleiding en duidelijke afspraken!

10-07-2019

Jan uit Huizen

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit8
10-07-2019

Ervaring

Alles prima geregeld. Aandacht voor jou als leerling is prima

10-07-2019

Ugur uit Utrecht

9,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit8
10-07-2019

Ervaring

Begeleiding zowel bejegening waren top! Heb me rijbewijs!

10-07-2019

Merlijn uit Huis ter Heide

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit9
10-07-2019

Ervaring

Wat een geoliede machine! Fijne mensen, goede sfeer, effectieve lessen... top!

10-07-2019

Luuk uit Utrecht

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit8
10-07-2019

Ervaring

Fijne rijlessen. De rijlessen lopen echter elke keer uit waardoor de les vaak iets later start dan gepland.
Goede instructeurs.

10-07-2019

Bas uit Utrecht

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service7
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit8
10-07-2019

Ervaring

Het is goed gegaan, mijn grootste op- of aanmerking is dat het erg massaal is. Onpersoonlijk omdat er gewoon heel veel mensen zijn die zich voor de school opgeven.

Desalniettemin wel goede lessen gehad! Snel m'n rijbewijs gehaald en was het verder heel overzichtelijk!

21-06-2019

Maureen uit Utrecht

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit8
21-06-2019

Ervaring

Ik heb een goede ervaring met Bruinsma en heb dit ook al aangeraden bij mensen in mijn directe omgeving. Er wordt gebruik gemaakt van een duidelijke communicatie via verschillende kanalen.
Het enige kritische punt is dat de instructeur te druk was op sommige momenten waardoor er geen lessen doorgepland konden worden, en er gaten vielen (van weken) in het lesrooster. Al met al, een goede balans tussen zelf regelen, goede communicatie en dingen die voor jou geregeld worden.

09-06-2019

C H N R uit Houten

1,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service1
Deskundigheid1
Prijs/kwaliteit1
09-06-2019
05-06-2019

Lottt uit Den Dolder

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit7
05-06-2019

Ervaring

Erg prettig. Was goed geregeld en een fijne instructeur!

01-06-2019

Louis uit Nijkerk

7,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service7
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit6
01-06-2019
01-06-2019

Dhr./mevr. uit

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit8
01-06-2019

Ervaring

Super leuke en fijne lessen gehad. En ik ben in 1x geslaagd!!

27-05-2019

Dhr./mevr. uit

7,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit7
27-05-2019
22-05-2019

Hanne uit Utrecht

7,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit6
22-05-2019
17-05-2019

Rafael uit Zeist

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit9
17-05-2019
17-05-2019

Dhr./mevr. uit

7,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid7
Prijs/kwaliteit7
17-05-2019

Ervaring

Ik heb een leuke en leerzame tijd gehad bij Bruisma. Het enige is dat ik soms het idee had dat de lessen niet werden aangepast om het niveau van de leerling.

14-05-2019

Edwin uit

9,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit9
14-05-2019

Ervaring

Goede aanrader!

14-05-2019

Jelmer uit

10,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit10
14-05-2019

Ervaring

Bij Bruinsma mijn motorrijbewijs gehaald, ik kon snel terecht voor mijn lessen en alles in 1 keer gehaald!

12-05-2019

Iris uit Utrecht

7,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit6
12-05-2019

Ervaring

Prima ervaring gehad bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Instructrice Iris was heel professioneel en wist goed aan te sluiten bij wat ik als leerling nodig had, waarbij ze ook voor veel gezelligheid zorgde.

10-05-2019

HC uit Utrecht

10,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit10
10-05-2019

Ervaring

Ik ben tevreden over de rijschool. De rijlessen waren goed, en verder waren ook alle dingen hieromheen zoals betalingen en het inplannen van lessen goed geregeld.

Het enige nadeel voor mij was de grote drukte op het moment dat ik leste, waardoor het lastiger was om op de voor mij fijnste momenten lessen in te plannen.

Toch zou ik iedereen deze rijschool aanbevelen!

09-05-2019

Tom uit Utrecht

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit8
09-05-2019

Ervaring

Zeer tevreden! Altijd heel netjes geholpen en ondersteunt met het behalen van mijn rijbewijs. Ik kon altijd terecht met een vraag en iedereen nam de tijd indien nodig om mij te helpen.

07-05-2019

Palwasha uit Zeist

10,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit10
07-05-2019

Ervaring

Bruinsma is de allerbeste verkeersopleidingen in Nederland!
Ik werd snel geholpen door een BNOR examen voor mij te regelen in een korte termijn. Rijinstructeur was een hele rustige man die meet heel veel geduld jou helpt. Ik zou anderen adviseren om toch bij een goede school te beginnen, maak niet uit of he beetje duurder is dan de andere maar uiteindelijk heb je zeker je rijbewijs. Ik heb zelfs twee keer fout gemaakt om bij een particuliere rijschool te gaan lessen want ze waren goedkopper maar helaas beide dachten alleen maar hoe kunnen ze meer geld van jou verdienen. Ze keken niet naar je prestatie en hoe kunnen ze jou beter helpen. Juiste beslissing making over je rijschool voordat je begin !

07-05-2019

Klaas uit Zeist

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit7
07-05-2019
06-05-2019

Pascal uit Linschoten

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit8
06-05-2019

Ervaring

Soms gaat het weleens mis met de betalingen. Ik kreeg regelmatig berichten dat ik me niet aan het betaalplan zou houden. En dat zorgde vaak voor onnodige stress. Verder ben ik heel tevreden met Roy, mijn instructeur. Ik ga hem echt oprecht missen. Heb enorm veel lol- maar ook steun aan hem gehad. Als ik Bruinsma zou aanraden, dan zou ik tegen mensen zeggen dat ze beslist bij Roy moeten gaan lessen. Ondanks dat ik niet in één keer geslaagd ben, heb ik een goede begeleiding van Roy gehad. Man, wat een prachtige vent is dat!

06-05-2019

Pascal uit Linschoten

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit8
06-05-2019

Ervaring

Soms gaat het weleens mis met de betalingen. Ik kreeg regelmatig berichten dat ik me niet aan het betaalplan zou houden. En dat zorgde vaak voor onnodige stress. Verder ben ik heel tevreden met Roy, mijn instructeur. Ik ga hem echt oprecht missen. Heb enorm veel lol- maar ook steun aan hem gehad. Als ik Bruinsma zou aanraden, dan zou ik tegen mensen zeggen dat ze beslist bij Roy moeten gaan lessen. Ondanks dat ik niet in één keer geslaagd ben, heb ik een goede begeleiding van Roy gehad. Man, wat een prachtige vent is dat!