Beoordelingen Bruinsma Verkeersopleidingen

AANMELDEN
8,3
2.041
beoordelingen
Service 8,5
Deskundigheid 8,6
Prijs/kwaliteit 7,7
96% beveelt Bruinsma Verkeersopleidingen aan
04-08-2018

Roel uit Tiel

10,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 10
04-08-2018

Ervaring

Vanaf moment 1 echt een zeer prettige ervaring voor de motorlessen gehad.
Frank is een vriendelijke en behulpzame medewerker. Ik gaf mijn vrije dagen op en hij plande alles is. Echt top.

Mijn instructeur was Rogier.
Rogier is een relaxte, droge kerel die de vinger aan de pols houdt. Direct feedback en af en toe stoppen om wat uit te leggen of te bespreken. Doordat hij in de auto rijdt,is hij duidelijk verstaanbaar via de porto en hij geeft rustige duidelijke aanwijzingen.
Erg coachende instructeur
Ik heb 1 les van Chris gehad en die viel tegen. Veel meer op de regels en erg fanatiek.

02-08-2018

Adelina uit Woerden

10,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 10
02-08-2018

Ervaring

Really good experience with Bruinsma. They were quick with handling all procedures (exams booking, lesson planning, etc.). They always pick up the phone, no waiting time, always available. I never had the feeling I had to wait with anything. Really satisfied with these guys. Bruinsma gets things done. Instructor Friso also very kind and helpful.

10-07-2018

Sonny uit Soest

9,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 8
10-07-2018

Ervaring

Van begin tot eind door instructeur Rogier ondersteund voor mijn motorrijbewijs. Hij heeft zeer veel geduld en is ontzettend duidelijk in zijn uitleg. Zowel op het oefenterrein als op de weg is hij echt een topper! Het was erg fijn om hem als instructeur te hebben.

27-06-2018

Jan uit Utrecht

9,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 10
27-06-2018

Ervaring

Uitstekend! Heel slechte ervaring gehad met een eerdere rijschool zodat ik die verliet, kwam daarop terecht in het warme bad van Bruinsma. Meteen nadat ik de vorige rijschool buiten de deur zette, zag ik binnen het uur een auto van Bruinsma rijden, besloot meteen te mailen en nog dezelfde middag was ik overgegaan met een keurige lesplanning en een fijne instructrice. Dat bleek een uitstekende keuze. Het lessen was fijn, kundig en relaxed. Al de sores die ik had bij de vorige rijschool waren hier afwezig - vandaar de beoordeling "warm bad". Allemaal heel kundig, vriendelijk, geen gedoe, en vooral POSITIEF. Gewoon fijn! Ik kan iedereen Bruinsma aanbevelen.

27-06-2018

Chelsea uit De meern

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 8
27-06-2018

Ervaring

Super ervaring, fijne lessen goede communicatie alles optijd ingepland

13-06-2018

PeterJan uit Utrecht

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 7
13-06-2018
12-06-2018

Jeremy uit Utrecht

9,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 8
12-06-2018

Ervaring

Ik wil hartelijk dank zeggen voor uw help aan het halen van mijn rijbewijs. Ik had een prettig betaalplan, zonder dat had ik deze niet kunnen volgen. Ik ben heel blij mee.

25-05-2018

Dhr./mevr. uit

1,0
Ik beveel dit niet aan.
Service 1
Deskundigheid 1
Prijs/kwaliteit 1
25-05-2018
16-05-2018

Maarten uit Utrecht

7,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 6
16-05-2018
09-05-2018

Anne uit Bunnik

7,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs/kwaliteit 6
09-05-2018
02-05-2018

Olivier uit Utrecht

9,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 9
02-05-2018

Ervaring

Goed

28-04-2018

Leonie uit Utrecht

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 9
28-04-2018
20-04-2018

Soraya uit Utrecht

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 9
20-04-2018

Ervaring

Na 6 pogingen, de 7e keer bij Bruinsma mijn rijbewijs gehaald! Door het hele bedrijf (via de telefoon en tijdens de rijlessen) ontzetten goed geholpen met mijn faalangst. Ik ben jullie ontzettend dankbaar!

12-04-2018

jolanda uit Bilthoven

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 8
12-04-2018

Ervaring

prima

12-04-2018

Vienna uit Schalkwijk

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 8
12-04-2018

Ervaring

Heel vriendelijk personeel en ze geven je de tijd die nodig is. Of je het naar je zin hebt tijdens de rijlessen vinden ze erg belangrijk en als er een keer iets niet volgens de planning loopt staan ze altijd klaar om een oplossing te bedenken met je.

12-04-2018

Dhr./mevr. uit

10,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 10
12-04-2018

Ervaring

Emre Karabag als instructeur gehad. Topinstructeur!

29-03-2018

Dhr./mevr. uit

7,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 7
29-03-2018

Ervaring

Goed, snelle service, flexibel, persoonlijk

28-03-2018

jeroen uit nieuwegein

10,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 10
28-03-2018

Ervaring

hallo allemaal.

ik heb vrijdag 23-3-2018 me motor rijbewijs gehaald
Heb les gehad met Mario vd tol was prima veel geleerd en prima les
Ook les gehad van magrit vd schep ook prima les en ook veel geleerd die 2 samen heb je perfecte les
en is het examen een makkie

voor bruinsma mooi geregeld via de bruinsma app goed en duidelijk

groetjes jeroen schans

27-03-2018

Melanie uit Driebergen

9,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 8
27-03-2018

Ervaring

Zeer prettig geholpen gedurende me rij opleiding altijd vriendelijke mensen.
Ook heel blij geweest met instructeur Cees Bosman echt een topper en leert je snel alle dingen aan

22-03-2018

Dhr./mevr. uit

6,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 5
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 7
22-03-2018

Ervaring

Ik had het prettig gevonden dit formulier anoniem te kunnen invullen.

10-03-2018

Lisa uit Utrecht

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 7
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 8
10-03-2018

Ervaring

Fijne ervaring met de instructeurs. Ik had niet direct een goede match, maar achteraf wel heel fijn met Ellen gereden.

04-03-2018

Dhr./mevr. uit

7,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 6
04-03-2018

Ervaring

prima

06-02-2018

Cora uit Utrecht

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 8
06-02-2018
02-02-2018

Quinten uit Hilversum

9,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 9
02-02-2018

Ervaring

Ik wil dit veld gebruiken voor een opmerking over jullie motto "de rijopleiding zonder vraagtekens!"
Ik heb mijn A2 rijbewijs gehaald bij jullie. Nu wou ik gelijk daarna een motor kopen maar begreep ik nog niet zo veel van het vermogen en vooral de regels ronddom de voorwaarden. Nu is het zo dat een enorm groot aantal motoren zijn terug gevoerd, maar alleen met uitdraai van de rollerbank. Uiteindelijk na een telefoongesprek met de RDW begreep ik dat dit niet legaal is en het alleen goedgekeurd wordt als het op het kentekenbewijs staat. Op internet vind ik hier weinig informatie over. Na een bezoek bij de politie is mij uitgelegd dat je met alleen een uitdraai rijd zonder rijbewijs. Dit betekend dat je rijbewijs wordt ingenomen en je een flinke geldboete ontvangt.
(keuring bij het RDW kost €650,- excl. het terugvoeren)

Met het uitzoeken van deze informatie en welke motor ben ik 2 maanden bezig geweest.

Ik vind dit crusiale informatie die jullie bij de rijopleiding moeten verstrekken.

Vandaag een motor gekocht met uitdraai en voordat ik thuis was al aangehouden door de politie. Omdat ik al een afspraak heb bij de RDW voor keuring was er gelukkig niks aan de hand.

23-01-2018

Peter uit Utrecht

7,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 7
23-01-2018

Ervaring

Prima.
Met motorlessen krijg je wel veel verschillende instructeurs.
Ik heb er 5 gehad.
Dat heeft z'n voor maar ook nadelen.
Heel goed is dat je snel weer een examen kunt doen als je gezakt bent!

17-01-2018

Amber uit Ijsselstein

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 8
17-01-2018

Ervaring

Instructeur was altijd netjes optijd.
Duidelijke instructie gekregen en wanneer iets niet lukte herhaalden we het een aantal keer.
Naar mijn zin gehad en veel geleerd!

11-01-2018

Lisette uit Houten

6,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 0
11-01-2018

Ervaring

Fijne rijlessen en theorie lessen gehad!

11-01-2018

Jolijn uit Utrecht

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 7
11-01-2018

Ervaring

Heel geduldig, aardig, opbouwende kritiek en altijd op tijd.

11-01-2018

Ruud uit Bilthoven

7,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 7
11-01-2018
09-01-2018

Carolien uit Utrecht

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 9
09-01-2018