Beoordelingen Bruinsma Verkeersopleidingen

AANMELDEN
8,3
2.116
beoordelingen
Service8,5
Deskundigheid8,6
Prijs/kwaliteit7,7
96% beveelt Bruinsma Verkeersopleidingen aan
22-03-2019

Larissa uit Houten

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit8
22-03-2019

Ervaring

Goed

20-03-2019

Mariëlle uit Soest

6,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service7
Deskundigheid7
Prijs/kwaliteit6
20-03-2019

Ervaring

Ik heb een goede ervaring met Bruinsma. Rogier is een topper en heeft me erg goed les gegeven. Het enige minpunt is dat het met facturen erg onoverzichtelijk is.

20-03-2019

Samira uit Utrecht

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit9
20-03-2019
16-03-2019

Frida uit Nieuwegein

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit9
16-03-2019

Ervaring

Ik heb een hele goede ervaring gehad met Bruinsma Verkeersopleidingen. Als eerste kreeg ik een intake bij Bruinsma en vervolgens kon in de lessen inplannen en kreeg ik een docent aangewezen.

15-03-2019

Niels uit Langbroek

9,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit9
15-03-2019
07-03-2019

Esmee uit Utrecht

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit9
07-03-2019

Ervaring

Ik ben erg blij met Bruinsma. Ik heb twee rijinstructeurs gehad, de eerste was prima en de tweede was geweldig. André heeft me zoveel vertrouwen gegeven in mezelf en heeft me zoveel geleerd. Daarnaast ben ik blij met de administratieve medewerkers van Bruinsma. Ze zijn altijd vriendelijk aan de telefoon en bereid om mee te denken. Ook is het betalen prettig geregeld. Het werkboek is ook top, heb ik heel veel aan gehad.

21-02-2019

Bram uit UTRECHT

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit8
21-02-2019

Ervaring

Erg goede ervaring met Bruinsma, in het bijzonder met instructeur IRIS, die met haar gezelligheid en kalmte de lessen heel relaxed maakt en daardoor ook heel effectief.
Verder waren de planningsmogelijkheden prima en was er voldoende flexibiliteit wat dat betreft.

20-02-2019

Anouk uit Utrecht

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit7
20-02-2019

Ervaring

Ik vond het lessen bij Bruinsma erg fijn. De communicatie was vanaf moment één heel vriendelijk en duidelijk! Ook de rijtest was fijn. Het lessen met Rene was echt leuk! Je zit behoorlijk wat uren met elkaar in de auto en gelukkig konden we het goed met elkaar vinden. Veel geleerd, veel gelachen! Bedankt!

19-02-2019

Adrienne uit Bunnik

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit8
19-02-2019

Ervaring

Goed bedrijf, wel wat druk waardoor het soms moeilijk is om lessen in te plannen op de korte termijn

14-02-2019

Lise uit Houten

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit9
14-02-2019

Ervaring

Goed

13-02-2019

Maarten uit Utrecht

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit8
13-02-2019

Ervaring

Mijn ervaring met dit bedrijf waren zeer positief.

12-02-2019

Roeland uit Baarn

6,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit0
12-02-2019

Ervaring

Bij Bruinsma kreeg ik een super leuke instructeur genaamd Rene. Behalve dat hij een hele geschikte vent is, is het ook een super instructeur. Hij heeft mij prima tot het gewenste resultaat geleid!

07-02-2019

Rogier uit Utrecht

7,3
Ik beveel dit niet aan.
Service7
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit6
07-02-2019

Ervaring

Ervaring overwegend positief. Rijlessen gingen altijd door en communicatie was professioneel.

Min puntje was de drukte. De agenda van mijn rijleraar was vaak al 5/6 weken vooruit vol gepland. Hierdoor was het voor mij soms lastig om rijles in te plannen, aangezien ik mijn eigen rooster pas een paar weken van te voren weet. Dit was ook bij het inplannen van mijn rijexamen, dan kon ik en het CBR wel, maar was die tijd al ingepland bij mijn rijleraar voor een normale les, terwijl dit pas 7 weken verder was.

Het bedrijf draait duidelijk goed en en zijn leerlingen in overvloed. Dit gaat helaas wel te kosten van flexibiliteit voor leerlingen die ivm hun eigen rooster niet ver vooruit kunnen plannen. Dit vond ik soms vervelend en heb hierdoor bijv. een maand niet kunnen lessen.

Nu weet ik niet precies hoe dit bij andere rijscholen gaat, maar wat ik hoor van vrienden zijn andere (kleinere) rijscholen flexibeler en plannen zij niet op zo'n lange termijn. Dit had ik persoonlijk prettiger gevonden

01-02-2019

Piet uit Nederhorst den Berg

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit8
01-02-2019

Ervaring

Prima begeleiding door kundige intructeurs ook met terzake doende informatie, in mijn geval voor het camperrijbewijs C1.

30-01-2019

Anna uit Utrecht

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit8
30-01-2019
29-01-2019

José uit Baarn

9,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit8
29-01-2019

Ervaring

Zo blij!! In 1 keer geslaagd dankzij mijn rij-instructeur René Schouten!! Top René👍🏻 Enorm bedankt, het was gezellig!

23-01-2019

Dhr./mevr. uit

7,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit6
23-01-2019
21-01-2019

Guido uit IJsselstein

10,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit10
21-01-2019
18-01-2019

Max uit UTRECHT

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit7
18-01-2019

Ervaring

Goed snel en kwalitatief hoogwaardige lessen.

10-01-2019

Stéphanie uit Utrecht

9,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit9
10-01-2019

Ervaring

Hele prettige ervaring. Overzichtelijke site, vriendelijke mensen en zeer toegankelijk.

31-12-2018

A uit Zeist

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit8
31-12-2018

Ervaring

Prima
Vader van Rob Marissen

21-12-2018

Teddy uit Leerdam

9,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit9
21-12-2018

Ervaring

Op de snelweg met een knipperend lampje op mijn dashboard. De angst om mijn auto te zien ontploffen stopte ik bij een tankstation waar bruinsma stond. Ik vroeg hem of hij tijd had om me gerust te stellen,waarbij hij mee liep en mijn motorkap open deed. Hij vertelde me dat het de koelvloeistof was en vulde hem bij met een warme motor. Wat een held!

17-12-2018

Bibianne uit Zeist

7,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit7
17-12-2018

Ervaring

Mijn ervaringen met bruinsma waren erg prettig: ik heb vaak kunnen lessen, altijd kunnen bellen en een fijne rijinstructeur gehad.

11-12-2018

Lise uit Utrecht

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit7
11-12-2018
07-12-2018

Dhr./mevr. uit

0,7
Ik beveel dit niet aan.
Service1
Deskundigheid1
Prijs/kwaliteit0
07-12-2018

Ervaring

Zitten nu achter een vrachtwagen van Bruinsma opleidingen, nou die vrachtwagenchauffeurs kunnen wel wat beter opgeleid worden. Want rijden kunnen ze niet!!

01-12-2018

Willem uit Woerden

9,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit9
01-12-2018

Ervaring

Motor rijles genomen en instructeurs die echt aandacht voor de leerlingen hebben.
Ook snel kunnen afrijden en geslaagd helaas wel in twee keer maar dat kan ik alleen mijzelf aanrekenen.
Nogmaals dank aan het hele team.

26-11-2018

Sandra uit Zeist

6,7
Ik beveel dit niet aan.
Service7
Deskundigheid7
Prijs/kwaliteit6
26-11-2018
20-11-2018

Aziz uit Amsterdam

9,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit10
20-11-2018

Ervaring

Pakket voor Categorie A gekocht en totaal geen spijt van gehad. Margit als instructrice gehad, zij kan waanzinnig goed les geven. Younes heeft de puntjes op de i gezet bij mij en ja hoor, geslaagd!. Deze 2 instructeurs maken het verschil bij Bruinsma. Toppers.. Top Rijschool!

16-11-2018

Rutger uit Bunnik

10,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit10
16-11-2018
03-11-2018

Jonne uit Utrecht

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit7
03-11-2018

Ervaring

Ik ben zelf heel enthousiast over Bruinsma. De manier van leren autorijden met het "stappenplan" was voor mij ideaal, zo zie je altijd hoe ver je bent.