Beoordelingen Bruinsma Verkeersopleidingen

AANMELDEN
8,3
2.089
beoordelingen
Service 8,5
Deskundigheid 8,6
Prijs/kwaliteit 7,7
96% beveelt Bruinsma Verkeersopleidingen aan
20-11-2018

Aziz uit Amsterdam

9,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 10
20-11-2018

Ervaring

Pakket voor Categorie A gekocht en totaal geen spijt van gehad. Margit als instructrice gehad, zij kan waanzinnig goed les geven. Younes heeft de puntjes op de i gezet bij mij en ja hoor, geslaagd!. Deze 2 instructeurs maken het verschil bij Bruinsma. Toppers.. Top Rijschool!

16-11-2018

Rutger uit Bunnik

10,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 10
16-11-2018
03-11-2018

Jonne uit Utrecht

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 7
03-11-2018

Ervaring

Ik ben zelf heel enthousiast over Bruinsma. De manier van leren autorijden met het "stappenplan" was voor mij ideaal, zo zie je altijd hoe ver je bent.

30-10-2018

henk uit groenekan

9,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 9
30-10-2018

Ervaring

Perfect en gezellig

30-10-2018

Niels uit Hilversum

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 8
30-10-2018

Ervaring

In 1 keer geslaagd voor theorie en praktijk! Fijn behandeld en heel leerzame, effectieve en gezellige lessen bij René!

30-10-2018

Melvin uit Maarssen

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 8
30-10-2018

Ervaring

Prima

29-10-2018

Bill uit Utrecht

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 8
29-10-2018

Ervaring

Top.

29-10-2018

Soraya uit Maarssen

10,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 10
29-10-2018
29-10-2018

Albert uit Nieuwegein

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 9
29-10-2018

Ervaring

Great on the road training. Yard training is more based on passing the exam rather than learning to ride a bike, so needs some work.

29-10-2018

kelly uit Utrecht

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 9
29-10-2018

Ervaring

Snelle afhandeling van aanvragen, indelen van lesrooster. Allen praktijkexamen motorrijvaardigheid was niet automatisch doorgegeven en moest ik achteraan bellen, maar was snel opgelost.

28-10-2018

Ruud uit Utrecht

7,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 6
28-10-2018

Ervaring

Goede ervaringen. Er heerst een ongedwongen sfeer.

25-10-2018

Dhr./mevr. uit

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 9
25-10-2018
25-10-2018

Jan uit Vinkeveen

7,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 7
25-10-2018

Ervaring

zakelijk, correct en toch met gevoel voor de individu. er zit onderling tussen de instructeurs wel veel verschil in didactische en sociale vaardigheden.

25-10-2018

Richard uit Loosdrecht

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 7
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 8
25-10-2018

Ervaring

Zeer positief, duidelijke informatieve correspondentie. Opleiding zeer volledig.

25-10-2018

Hayo uit Utrecht

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 8
25-10-2018

Ervaring

Positief, maar vaste instructeur zou wel prettig zijn geweest

25-10-2018

Seb uit Delft

10,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 10
25-10-2018

Ervaring

Leuk!

25-10-2018

Robin uit Rhenen

10,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 10
25-10-2018

Ervaring

Helemaal top !!!!

25-10-2018

Gerard uit Zeist

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 8
25-10-2018
25-10-2018

Lex uit Leiden

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 9
25-10-2018

Ervaring

Ongeveer helemaal super chill! Bekwame vriendelijke instructeurs die er duidelijk plezier in hebben jou te leren rijden.

25-10-2018

Léon uit Zeist

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 8
25-10-2018
25-10-2018

Mark uit Utrecht

6,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 7
Deskundigheid 6
Prijs/kwaliteit 6
25-10-2018

Ervaring

Veel verschillende instructeurs gehad met wisselende indrukken. Het is daardoor moeilijk om tot een finale oordeel te komen.

25-10-2018

Jeroen uit Houten

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 8
25-10-2018
25-10-2018

Joris uit Utrecht

7,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 7
25-10-2018

Ervaring

Makkelijk met plannen, alles was duidelijk en goed geregeld!

25-10-2018

Michael uit Loosdrecht

9,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 10
25-10-2018

Ervaring

Alles is goed geregeld en een goede voorberijding super

25-10-2018

Tara uit Maarssen

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 9
25-10-2018

Ervaring

Super bedrijf! Staan elke dag voor je klaar en helpen graag om een oplossing te vinden!

25-10-2018

Kirsten uit Utrecht

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/kwaliteit 8
25-10-2018
25-10-2018

Merel uit Utrecht

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs/kwaliteit 8
25-10-2018

Ervaring

Zeer positief! Communicatie is helder en duidelijk, verkeersstrook is goed telefonisch bereikbaar. Instructeurs zijn bekwaam en hebben me op een goede manier het motorrijden geleerd

25-10-2018

Ferry uit Utrecht

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 8
25-10-2018
24-10-2018

Leonie uit Utrecht

1,7
Ik beveel dit niet aan.
Service 2
Deskundigheid 0
Prijs/kwaliteit 3
24-10-2018

Ervaring

Zou niemand aanraden om rijlessen of een pakket bij bruinsma af te nemen. De rijles instructeur is top, dat is t niet. Wij hebben twee pakketten in 1 x gekocht, totaal €3500,- waarbij werd afgesproken dat we dan de theorie kado kregen. Daar weet nu natuurlijk niemand nog van. Buiten dat worden er klakkeloos extra lessen ingepland met de kinderen en krijg je extra facturen om de oren voor de extra lessen (waarvan we niet op de hoogte waren). Als je dan met de admin van bruinsma probeert uit te zoeken wat hier fout is gedaan, krijg je een incassso op de deurmat. Ik heb zelden zo’n klant onvriendelijk bedrijf mee gemaakt. Je bent slechts een nummer, je moet betalen en een beetje invoelend vermogen kennen ze niet.
Wat ik nog het meest schrijnend vind is dat tegen de rijinstructeur wordt gezegd dat wij klachten over hem hadden, terwijl dat absoluut niet zo is! Echt beneden alle peil.
Dus ga niet naar bruinsma, maar neem een kleine aardige en betrouwbare rijschool.
Ben echt enorm teleurgesteld.

21-10-2018

Bent uit Zeist

7,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs/kwaliteit 8
21-10-2018

Ervaring

Prima rijopleiding en zeer goede, geduldige en actieve instructeur Roy