Beoordelingen Bruinsma Verkeersopleidingen

AANMELDEN
8,3
2.212
beoordelingen
Service8,5
Deskundigheid8,6
Prijs/kwaliteit7,7
96% beveelt Bruinsma Verkeersopleidingen aan
27-08-2019

Ron uit

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit7
27-08-2019

Ervaring

Massaal. Daardoor uiterst efficiënt georganiseerd. Door sterke interne discipline in staat positieve klantbeleving te realiseren. Ondanks omvang sterk betrokken ervaren.

27-08-2019

Ron uit

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit7
27-08-2019

Ervaring

Massaal. Daardoor uiterst efficiënt georganiseerd. Door sterke interne discipline in staat positieve klantbeleving te realiseren. Ondanks omvang sterk betrokken ervaren.

27-08-2019

Isabel uit Utrecht

7,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service6
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit7
27-08-2019
26-08-2019

Dhr./mevr. uit

7,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit7
26-08-2019

Ervaring

Heel positief, goed bereikbaar aan de telefoon en duidelijke instructeurs

25-08-2019

Lea uit Nieuwegein

9,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit9
25-08-2019

Ervaring

Heel veel geleerd in een korte tijd! Met een top instructeur!

25-08-2019

Dhr./mevr. uit

5,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service7
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit0
25-08-2019

Ervaring

Prettig

25-08-2019

Rolf uit

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit7
25-08-2019

Ervaring

Goede ervaring en deskundige instructeurs

25-08-2019

David uit Utrecht

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit8
25-08-2019

Ervaring

Uitstekende rijlessen.

25-08-2019

Kai uit Zeist

7,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid7
Prijs/kwaliteit7
25-08-2019
25-08-2019

Dhr./mevr. uit

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit8
25-08-2019
22-08-2019

Sophke uit Zeist

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit8
22-08-2019
22-08-2019

Rens uit Utrecht

9,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit8
22-08-2019
22-08-2019

Joeri uit Utrecht

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit7
22-08-2019

Ervaring

Behulpzaam en vriendelijk.

22-08-2019

Dhr./mevr. uit

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit8
22-08-2019
21-08-2019

Wytse uit Utrecht

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit9
21-08-2019
21-08-2019

Jaap uit Utrecht

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit8
21-08-2019

Ervaring

Prins ervaring bij Bruinsma!

21-08-2019

Kenneth uit Utrecht

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit8
21-08-2019

Ervaring

Soepel, flexibel, vriendelijk , meedenkend

21-08-2019

Madeleine uit Utrecht

6,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit4
21-08-2019
21-08-2019

Pim uit Amsterdam

7,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service7
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit7
21-08-2019

Ervaring

Goed. Ik heb snel kunnen lessen en snel kunnen afrijden. Het enige minpuntje aan Bruinsma is de onpersoonlijke begeleiding. Sommige rijscholen hanteren een meer persoonlijke en op de cursist afgestemde aanpak. Dit voelde ik in mindere mate bij Bruinsma. De ritten waren lang en soms eentonig. Wat goed ging bleef onder belicht en wat fout ging werd benoemd maar een oplossing werd in de meeste gevallen niet aangedragen.

21-08-2019

Wouter uit Utrecht

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit8
21-08-2019

Ervaring

E achter b gehaald en bezig met c1. Fijne instructed gehad (wiebe) en veel geleerd

21-08-2019

Nick uit Maarssen

4,7
Ik beveel dit niet aan.
Service7
Deskundigheid7
Prijs/kwaliteit0
21-08-2019

Ervaring

Beste meneer, mevrouw

Ik heb de afgelopen 2 dagen Code 95 opleiding gehad van de heer Gerrit Bosch.

De eerste dag hadden we het onderdeel laden en lossen hierbij moesten wij een laadklep laten zakken en omhoog doen.
Het laten zakken van de klep is maar 1x gedaan door een andere leerling.
Hierdoor wist ik niet op mijn examen hoe de laadklep werkte. (Gerrit heeft wel gevraagd of iedereen het snapte) Maar ik ga er van uit als ik een les krijg dat iedereen het een keer doet en dat het niet gevraagd hoeft te worden aangezien het dus belangrijk is op het examen.

De volgende dag had ik weer les van Gerrit en heb ik voor de les tegen Gerrit gezegd dat ik het een Rommelige les vond en het jammer vond dat ik de laadklep niet had bediend (Dit heb ik op een normale rustige manier verteld)

Volgens Gerrit gingen de lessen al zeker 10 jaar lang op deze manier en als ik het er niet mee eens was dat ik dan een andere rijschool moest gaan zoeken. Want commentaar pikte hij niet zei Gerrit.

ik zei dat ik het raar vond hoe hij reageerde waarop hij zij dat ik dan maar in elkaar moest zakken.

Ook heeft hij gedurende de Rijlessen en Code95 lessen zeer veel rascistische opmerkingen gemaakt over Marokannen.
Deze opmerkingen waren naar mijn idee zeker niet van belang tijdens de rijlessen.

Ik hoop dat in de toekomst dit niet meer voorkomt en dat ik mijn herexamen met een voldoende kan afsluiten.

Met vriendelijke groet

Nick Brakkee


Deze mail heb ik een week geleden gestuurd en nog steeds zonder reactie, ik hoop nog op een antwoord en anders zal ik het ook bij alle beoordelingen zetten die ik kan vinden op het internet over Bruinsma.

21-08-2019

Joachim uit Houten

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit9
21-08-2019

Ervaring

Frank heeft mij goed geholpen met de planning.
Lessen van Rene en Younes echt top! Had geen betere instructeur kunnen bedenken, praktisch ingesteld, duidelijk in uitleg en relaxte gasten.
Kleding die je kan gebruiken vond ik vies en nooit in de juiste maat. Kledij maat medium was bijna nooit beschikbaar.

21-08-2019

Maarten uit Utecht

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit8
21-08-2019

Ervaring

Goeie rijschool, ben door 3 verschillende rijinstructuers begeleid. Wel verwarrend in het begin, maar door de omstandigheden heeft de rijschool het op de best mogelijke manier opgelost en ben in 1x geslaagd!

16-08-2019

Emma uit Den dolder

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit8
16-08-2019
15-08-2019

Dhr./mevr. uit

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit8
15-08-2019

Ervaring

Prima. Fijne instructrice; bevlogen, doortastend en steunend en met humor.

13-08-2019

Kees uit Driebergen-Rijsenburg

7,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit7
13-08-2019

Ervaring

Fijne rijschool met goede instructeurs!
Zeker aan te raden!

11-08-2019

Dhr./mevr. uit

5,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service7
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit0
11-08-2019

Ervaring

Het is natuurlijk goed voor het bedrijf, maar ergens vond ik het jammer dat het zo druk was qua planning. Ik heb mijn rijlessen nu over een periode van 5 weken gehad, dat had ik het liefst ook korter gezien. Ook was het niet meer mogelijk om op een handgeschakelde vrachtauto te lessen omdat deze al vol gepland stond.

09-08-2019

Youp uit Utrecht

9,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit8
09-08-2019

Ervaring

Ik heb een spoedcursus gevolgd en ik ben zeer tevreden over hoe dit gegaan is. De lessen waren erg duidelijk, leerzaam en ik ging er ook met plezier naar toe.

08-08-2019

Céseline uit Montfoort

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit9
08-08-2019

Ervaring

Zojuist geslaagd voor mijn motorrijbewijs!! Alle onderdelen in 1x gehaald!! Allemaal goede instructeurs, maar een extra woord van dank voor Rene. Erg prettige rijlessen van gehad!

08-08-2019

Marieke uit Bilthoven

7,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit7
08-08-2019

Ervaring

Altijd gezellige rijlessen met Bas! Geeft op fijne manier les en is flexibel met speling in het rijlesrooster.