Ons transport team:

 

Aris Buddingh

Hey hallo,
Mijn naam is Aris Buddingh en ben nu alweer 20 jaar werkzaam als instructeur bij Bruinsma Verkeersopleidingen. Hier geef ik rijles op alles met meer dan 4 wielen. Des te meer wielen, hoe beter!
Ik houd enorm van koken, het op eten en uiteraard van voetbal. Een week zonder voetbal kan ik me niet voorstellen!
Wat het geven van rijles zo leuk maakt is het sociale aspect en de diversiteit. Sommige leerlingen moet je met een fluwelen handschoentje aanpakken en de andere heeft juist een schop onder z’n kont nodig. Dit zorgt ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is.
Tot snel!

Fred Greive

Goedendag!
Mijn naam is Fred Greive en ik ben al 39 jaar instructeur bij Bruinsma Verkeersopleidingen waar ik samen met Frits de theoretische vakken voor de transportopleidingen verzorg. Daarnaast verzorg ik ook Bruinsma’s praktijkopleidingen in de Betuwe.
In mijn vrije tijd rijd ik graag motor en ben ik vaak druk met de brandweer.
Het leukste aan mijn vak vind ik de feedback die je krijgt van de leerling of van de klas. In een korte tijd samen naar een bepaald resultaat werken is altijd een uitdaging.
Tot snel!

Frits Plomp

Hallo, Mijn naam is Frits en ik ben al vanaf het begin van Bruinsma Verkeersopleidingen. Dit betekent dat ik al 43 jaar in dienst ben. Ik ben begonnen met het geven van autorijlessen maar ik heb me al gauw begeven in de transportopleidingen waar ik jarenlang met plezier praktijkles op gegeven heb. De afgelopen 10 jaar heb ik me gespecialiseerd in het geven van de theoretische cursussen die betrekking hebben tot de beroepsopleidingen. In mijn vrije tijd maak ik graag cruises en ben ik ben een lange tijd betrokken geweest als scheidsrechter bij de plaatselijke voetbalclub. Tot gauw!

Danny Spilker

Hallo iedereen,
Ik ben Danny en al 13 jaar rijinstructeur bij Bruinsma Verkeersopleidingen. Ik heb de eerste jaren autorijles gegeven en geef nu enkele jaren rijles op de vrachtauto. In m’n vrije tijd ga ik graag naar countryconcerten en ben ik bezig met mijn 2 kinderen.
See you soon!

Menno Nagel

Hallo,
Mijn naam is Menno en werk alweer 29 jaar bij Bruinsma Verkeersopleidingen als instructeur.
In mijn vrije tijd wandel ik graag. Daarnaast ben ik een Apple fan en ben ik altijd druk bezig met de plaatselijke voetbalclub waar ik jaren lang jeugdleider geweest ben.
Het leuke aan rijles geven vind ik het contact met de leerlingen, de vrijheid en dat geen enkele dag hetzelfde is. Je weet ’s morgens nooit wat je ’s middags mee gaat maken.
Tot snel!

Wiebe de Boer

Goedendag!
Ik ben dus Wiebe en ben al 17 jaar werkzaam als instructeur en je vindt mij vooral bij de aanhangeropleidingen (E achter B).
In mijn vrije uren ga ik graag met mijn Norton Dominator uit 1961 op pad en ben ik ook graag met muziek bezig. Zo heb ik een gerestaureerde Jukebox waar ik graag naar luister.
De uitdaging in het geven van rijlessen is dat je elke dag een leerling van iets, naar examenniveau en daarboven moet brengen.
Tot gauw!

Jeroen Spanjers

Goedendag!
Ik ben dus Jeroen en ben inmiddels alweer 25 jaar rijinstructeur. In mijn jaren heb ik op alle categorieën lesgegeven maar ligt mijn hart toch wel bij alles met meer dan 4 wielen. Ik geef dan ook theorielessen en praktijkrijlessen. In mijn vrije tijd ben ik dan weer het liefst met 2 wielen op pad: mijn motor. Ik ga dan ook regelmatig naar het buitenland om daar motor te rijden. Het leukste aan het geven van rijlessen vind ik de verschillende personen die je in de auto krijgt.
Tot snel!